Upptäck Kangoo Jumps
med träningsentusiasten
Isabelle Badéa!

kangoo jumps stockholm, jumping, medborgarplatsen

Isabelle är en varm och hjärtlig tjej som får utlopp för sin kreativitet och lycka när hon tränar och leder träningspass. Hon älskar att röra på sig och drivs av att sprida glädje till sina medmänniskor genom att hjälpa dem i form utifrån deras egna individuella förutsättningar. I över 13 års tid har hon varit ledare för olika träningsformer bland annat för jympa, dans och aerobics. Hon började leda Kangoo Jumps för ca 6 år sedan och har hjälpt många människor att finna träningsglädjen med denna träningsform.

Det här är Kangoo Jumps

kangoo_jumps_skor_stockholm

Kangoo Jumps är en revolutionerande, rolig och effektiv träningsform som körs till peppande musik i grupp. Passen leds av Isabelle Badéa.

Kangoo Jumps gruppträning

Kangoo Jumps liknar både dans och aerobics, skillnaden är att du bär ett par speciella skor på dig under hela passet.

Dessa skor får dig att uppnå en känsla av lätthet och för en mängd fördelar med sig. Skorna väger 2 kilos styck och har en speciell fjädring som gör träningen upp till 80% mindre belastande för knä, rygg och leder. Träningsformen är mycket effektiv och allsidig och ger dig mycket god kondition.

Kangoo Jumps är något för alla – vältränad som otränad, med eller utan knä-och ryggproblem, ung som gammal.

Kangoo Jumps körs både som koreografi men även helt utan. I det sistnämnda fallet upprepas övningarna i förbränningssyfte och är relativt enkel för den icke-dansanta.Träningen är högintensiv och resultaten är otroliga.

Träna Kangoo Jumps i Stockholm

Kontakta oss för mer information om när vi kör igång!

Priser

Terminskort: 2500 kr inkluderar 12 pass
Pris per gång:
250 kr
Kontakta oss på isabelle@4yourbest.se eller 073-7050560 för att boka pass, samt meddela skostorlek. Kangoo Jumps-skor får du låna på plats.

Följ 4yourbest på Facebook för de senaste uppdateringarna.

Här kör vi Kangoo Jumps

Kristine Renhqvist med Isabelle Badéa

Allt Om Stockholms Kristin Rhenqvist följde med Isabelle Badéa på ett Kangoo Jumps-pass.