Träning som ger dig energi

Det här tränar vi under veckan.

Wake me up

Varje morgon väcker vi kroppen till liv med ett skönt rörlighetspass på stranden. Börja mjukt med att stärka kroppen, öka rörligheten och förbättra blodcirkulationen. Du kommer snabbt att vakna till och med säkerhet bli sugen på mer som dagen har att erbjuda.

Strandpass

Detta handlar om funktionell träning. Vi kommer att jobba i intervaller på olika stationer för att utmana kroppen i styrka, kondition, balans och rörlighet. Vi använder den egna kroppen och det som finns i vår utemiljö som redskap. Vem gillar att svettas?!

Feel the beat

En härlig energikick! Enkla koreografier med pulshöjande rörelser tränar kondition, koordination och smidighet. Men det är inte säkert att du märker det. Fokus ligger på känslan i musiken – can you feel it?

 

Mästarnas Mästare

Roliga lagtävlingar där du får chans att lära känna & samarbeta med nyblivna träningskompisar.

 

Löpning / Power Walks

Börja dagen med att springa eller power walka längs strandvägen i soluppgången och andas in den fantastiska havsbrisen.

Dansparty

Detta är en avslappnad och rolig dansklass fylld av energi, känsla och flyt. Fokus ligger mer på att släppa loss och hitta en skön känsla i rörelserna än att göra svåra steg. Klassen är en blandning av olika dansstilar. Har du aldrig dansat förut vågar du definitivt testa! Glatt och roligt både för kropp och själ. Känslan efter klassen brukar vara lite som att vara nykär.

Strandpass

Detta handlar om funktionell träning. Vi kommer att jobba i intervaller på olika stationer för att utmana kroppen i styrka, kondition, balans och rörlighet. Vi använder den egna kroppen och det som finns i vår utemiljö som redskap. Vem gillar att svettas?!

 

Shape

En genomkörare där fokus är styrketräning för hela kroppen. Genom totalövningar som engagerar många muskelgrupper tränar vi koordination, styrka och kroppskontroll samtidigt som vi får upp pulsen. Funktionellt, jobbigt och kul! En del i passet är även tabatainspirerad intervallträning i stationer. Här strävar du efter att uppnå lika många repetitioner av övningen första som sista intervallet. Garanterat kommer du att bli hungrig resten av dagen… 😉

 

The Mix

Detta pass är en mix av fler av de pass som kommer att erbjudas under veckan. Förvänta dig en rolig och fartfylld stund med en stor variation av övningar, intensitet och känsla.

Bhangi

En dansklass med enkel korografi med fokus på Bhangra, street och reggaeton. Våga lära dig att använda nya kroppsdelar och att shake:a loss med många andra glada!

Zumba

Varje låt har sina egna steg. Vi blandar salsa, merengue, reaggaton, bachata etc. Det enda du behöver komma ihåg är att skaka det som skakas kan och sluta inte förrän passet är över!

Avslappning

Detta pass består av avslappnande övningar med syfte att öka fokus, kroppskontroll och att skapa ett inre lugn. Andningsövningar som kopplar ihop kropp och andning för ett djupare fokus.

This is it!

Missa inte passet som avslutar träningsveckan!