2024 anordnar vi nästa träningsresa!

Anmäl intresse till isabelle@4yourbest.se

En personlig träningsresa i varma breddgrader med varierande träningsformer!

Schemat är väldigt varierat och roligt.

Varje dag börjar vi med löpning/power walks, som sedan fortsätter med ett rörlighetspass eller ett lugnare feel the beat-pass för att väcka kroppen.

Därefter äter vi frukost på hotellets fantastiska frukostbuffé.

Efter frukosten är det två pass som sedan följs av några timmars paus. På eftermiddagen är det två eller tre pass. Kvällarna fylls av aktiviteter, gemensamma middagar eller egentid på hotellet.

Du väljer det som passar dig!

Träning under veckan

Löpning, funktionell träning, dans, feel the beat, avslappning, styrke- och konditionspass m.m.

Ledare under veckan

* Isabelle Badéa – Huvudledare

* Mer info kommer

Ingår i resan

Flygresa tur- och retur, transfer till och från hotellet, del i dubbelrum med havsutsikt, frukostbuffé och all träning. Enkelrumstillägg 2500:-. Rummen är klass “superior”.

Avresa och ankomst

* Mer info kommer

Prisinformation

14 000 kr

Vad ingår i priset?
 • All träning
 • Flyg tur/retur med 2 incheckade baggage à 20 kg vardera
 • Transfer till/från flygplats på Teneriffa
 • Del i dubbelrum (standard)
 • Rik frukostbuffé
 • 5 träningspass om dagen
Jag vill bo i singelrum, hur gör jag då och vad kostar det?

Enkelrumstillägg kostar 2500 kr extra. Detta bokas via ett mail till isabelle@4yourbest.se

Vilka pass erbjuder 4yourbest under veckan?

Vi erbjuder följande träningspass under resan:

 • Rörlighetspass – bli rörligare i kroppen! Rörlighet handlar om förmågan till rörelse i en eller flera leder. God rörlighet är viktigt om du idrottar – det både minskar skaderisken och gör att du kan utnyttja musklernas och kroppens fulla kapacitet. I detta pass ingår alla former av töjningsövningar, där vi antingen arbetar statiskt eller dynamiskt med muskeln för att försätta den i ytterlägen och därmed öka rörligheten.
 • Wake me up – varje morgon väcker vi kroppen till liv med ett skönt rörlighetspass på stranden. Börja mjukt med att stärka kroppen, öka rörligheten och förbättra blodcirkulationen. Du kommer snabbt att vakna till och med säkerhet bli sugen på mer som dagen har att erbjuda.
 • Feel the beat –  Vilken härlig energikick! Ett mycket bra pass som aktiverar hela kroppen och ger den allt som behövs. Enkla koreografier med pulshöjande rörelser som tränar kondition, koordination och smidighet. Men det är inte säkert att du märker det. Fokus ligger på känslan i musiken – can you feel it?
 • Dansmix – Detta är en avslappnad och rolig dansklass fylld av energi, känsla och flyt. Fokus ligger mer på att släppa loss och hitta en skön känsla i rörelserna än att göra svåra steg. Klassen är en blandning av olika dansstilar. Har du aldrig dansat förut vågar du definitivt testa! Glatt och roligt både för kropp och själ. Känslan efter klassen brukar vara lite som att vara nykär.
 • Bhango – ett träningsdanspass med enkel korografi och fokus på Bhangra, street och reggaeton. Våga lära dig att använda nya kroppsdelar och att shake:a loss med många andra glada!
 • Strandpass – Detta handlar om funktionell träning. Vi kommer att jobba i intervaller på olika stationer för att utmana kroppen i styrka, kondition, balans och rörlighet. Vi använder den egna kroppen och det som finns i vår utemiljö som redskap. Vem gillar att svettas?!
 • Cirkelträning på stranden – ett styrkepass bestående av olika övningsstationer på stranden. Här är alla indelade i grupper och du peppar dina lagkamrater till att orka hålla ut
 • Explosivo/shape ya body – ett tufft och roligt pass! Mix mellan mjukt och hårt.
 • Löpning/Power Walks – Börja dagen med att springa eller power walka längs strandvägen i soluppgången och andas in den fantastiska havsbrisen.
Hur tuff är träningen? Måste jag vara med på alla pass?

Veckan och alla pass är upplagda så att det kan passa alla oavsett träningserfarenhet. Du kan vara tränad, otränad eller medeltränad. Du kommer garanterat att hitta ett pass som passar just dig! Vill du ha lite tuffare träning finns det sådan möjlighet, vill du ha lugnare träning finns det också. Du kan vara med på alla pass och anpassa till en tyngre eller lugnare nivå. All träning är frivillig.

Hur ser schemat ut?

Schemat är väldigt varierat och roligt. Varje dag börjar vi med löpning/power walks, som sedan fortsätter med ett rörlighetspass eller lugnt jympapass för att väcka kroppen. Därefter äter vi frukost på hotellets fantastiska frukostbuffé. Efter frukosten är det två till pass som sedan följs av några timmars paus. På eftermiddagen är det två eller tre pass. Kvällarna fylls av aktiviteter, gemensamma middagar eller egentid på hotellet. Du väljer vad som passar dig!

Hur ska vi bo?

Vi kommer att bo på ett fint hotell som heter Sol Arona och som ligger några minuter ifrån stranden och stadspulsen. Hotellet har 2 pooler,  fantastiska solmöjligheter, ett fräscht gym, och många aktiviteter som minigolf, biljard och andra roliga lekar. Rummen är trevliga och de flesta medhavsutsikt.

Ange namn och personnummer. Bekräftelse skickas sedan via mejl.