Ledarteamet på 4yourbest träningsresa 2020

isabellebadea

Isabelle Badéa – Grundare 4yourbest

Isabelle har alltid haft en stor kärlek till träning och har tränat allt
ifrån balett & showdance till karate & inlinesåkning. Hon inspirerar andra till rörelse med passion och en prestigelös inställning.Hennes yttersta mål är, oavsett passtyp, att du ska uppleva hur fantastisk din kropp är. Med över ett decenniums erfarenhet av att leda guidar hon dig tryggt och tydligt genom träningen. För Isabelle är musiken en viktig hörnsten för att förmedla känsla och uttryck, gärna med glimten i ögat. Hon har alltid haft en övertygelse om att den bästa träningen är den som också påverkar glädjen i hjärtat. Isabelle är idag ledare inom dans och jympa på F&S i Stockholm. Privat dansar hon Hiphop och ägnar sig även åt träningsformen Kangoo Jumps.Till vardags arbetar hon som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad och är ett väletablerat namn bland kollegorna.

Anna Åhlén

Anna är vår nya inspiratör i teamet, men långt ifrån ny inom träning. Anna har 10 år i ryggen som ledare och inspiratör inom träning, främst styrka, rörlighet och stabilitet. Hon brinner för rörelse i alla dess former men att träna allsidigt är hennes motto.Idag leder hon styrkepass i grupp med uthållighet i fokus, rörlighet med corefokus och stabilitet som en bonus. Här hjälper hon dig att hitta kontroll i den egna kroppen och upptäcka vad kroppen verkligen kan klara av. En nyvunnen passion för henne är yoga och meditation som motpol till det högintensiva. Yogan får ihop kropp, sinne och inre balans på bästa sätt, något hon inte förstått tidigare. För att möta nästa dag på bästa sätt finns inget bättre än att avsluta dagen med yoga, meditation och eftertanke. Eller varför inte starta upp dagen på samma sätt? Till vardags hittar du Anna i redovisningsbranschen med nordiskt ansvar eller ännu hellre med näsan i en bok. Böcker är hennes andra passion! Hon äskar också musik och dans i alla dess former. Annas ord inför resan: “Jag ser fram emot en härlig och svettig vecka tillsammans med er!”

asa

Åsa Petersson

Åsa håller i morgonlöpningen och är logistikansvarig. Hon älskar det mesta som har med träning att göra. Hon brukar gå på gympa-, core- och rörlighetspass och hänger gärna på gymmet. På våren och sommaren hämtar Åsa kraft och energi från sina morgonlöpningar runt Kungsholmen. Hon tycker det är fantastiskt att springa utomhus vår- och sommartid till fågelkvitter och blomstrande natur, men när mörkret och kylan lägger sig då hoppar hon gladeligen in på gymmet igen som den finväderslöpare hon är. De dagar som det känns jobbigt att träna då känner Åsa tacksamhet att hon är frisk nog att träna. Skavsår eller ömmande tår? Ta ett snack med Åsa så kan hon se vad som finns i hennes lilla sjuksköterskelåda….

Henric Olofsson

Henric är 4yourbest´s grafiska formgivare, webbansvarige, fotograf och allt-i-allo. Henric har mångårig erfarenhet av att skapa hemsidor samt fota andra människor. Känner du att du vill uppdatera din profilbild på Linkedin hjälper dig Henric gärna med nya fina bilder. Träning är något som ligger Henric nära om hjärtat och bland favoriterna finns medelgympa, cykling och långa promenader. För övrigt är han även en Power Walk-mästare. Henric har varit med på 4yourbest träningsresor sedan starten och svarar gärna på frågor under resan.

Henca - 4yourbest