Instructors on the camp 2019

Isabelle Badéa
Grundare 4yourbest AB.

Isabelle är en karismatisk instruktör som är mycket passionerad i det hon gör.Hon har mycket energi och älskar att röra på sig till alla möjliga rytmer och vill gärna skoja till det där det känns passande och spontant. Med nästan 15 års erfarenhet av att leda gruppträning har hon många erfarenheter med sig och guidar dig således tryggt och tydligt genom träningen. Hon har varit inspiratör för andra ledare, hållit i uppvärmningen för flertalet lopp, hållit i företagspass och varit med som ledare på andra arrangörers träningsresor. Deltagarna brukar uppskatta Isabelle för sitt glädjefyllda och naturliga ledarskap men också för sitt professionella sätt att ge instruktionen på. I Stockholm är hon ledare på Friskis & Svettis i Stockholm och håller även pass med Kangoo Jumps. Isabelle är en riktig eldsjäl som entusiasmerar och som får dig att testa nya gränser – hon drivs av att sprida rörelseglädje och livsenergi bland sina medmänniskor Isabelle är grundare till 4yourbest och detta är 9:e träningsresan hon arrangerar.

 

Mia Sommar

Mia Sommar är diplomerad yogainstruktör och till vardags friskvårdskonsulent. Under resan kommer hon att sprida sköna och lugna yogapositioner för dig som är nyfiken. Hennes mål med yoga är att skapa balans, flexibilitet och ett inre lugn genom kroppsliga och mentala övningar. Syftet med detta är att uppnå en god mental hälsa samt en smidig fysik. Yogan hjälper att vara mer närvarande i vardagen och att hitta ett inre lugn. ”Yoga hjälper mig att checka in mig själv, stillar mig och ger mig klarhet. Tack vare yogan ser och hör jag mitt autentiska jag, precis där jag är och som jag är. ”

Katerina Kyrianitaki

Katerina är en populär och entuastiastik ledare ifrån Kreta som kommer att leda Zumba och Piloxing. Förbered Dig på energifyllda pass som engagerar både kropp, hjärta och själ. Katerina har lång träningserfarenhet och har varit instruktör inom olika gruppträningsformer sedan 1989. Med sig har hon studier från bland annat Belgien, Italien och Grekland inom Aerobics, Zumba och spinning.

Dan Nedergård

Dan inspirerar andra till rörelse med sitt stora leende, entusiasm och prestigelösa inställning – allt för att sänka trösklarna till träningsgolvet och göra träningen rolig. För Dan är musiken en viktig hörnsten för att förmedla känsla och uttryck, inte sällan med glimten i ögat, för att förstärka träningseffekten. Vid sidan av träningen leder Dan även gruppträning med skivstång och tränar gärna själv olika former av konditionsgrenar såsom spinning och löpning. Utanför träningsgolvet njuter Dan av livet med god mat och vin i sällskap av sin man och katten Castro.

Åsa Pettersson

Åsa håller i morgonlöpningen och är logistikansvarig. Hon älskar det mesta som har med träning att göra. Hon brukar gå på jympa-, core- och flexpass och hänger gärna på gymmet. På våren och sommaren hämtar Åsa kraft och energi från sina morgonlöpningar runt Kungsholmen. Hon tycker det är fantastiskt att springa utomhus vår- och sommartid till fågelkvitter och blomstrande natur, men när mörkret och kylan lägger sig då hoppar hon gladeligen in på gymmet igen som den finväderslöpare hon är. De dagar som det känns jobbigt att träna då känner Åsa tacksamhet att hon är frisk nog att träna. Skavsår eller ömmande tår? Ta ett snack med Åsa så kan hon se vad som finns i hennes lilla sjuksköterskelåda….

Henric Olofsson

Henric är 4yourbest´s grafiska formgivare, webbansvarige, fotograf och allt-i-allo. När det gäller träning finns medelgympa, cykling och långa promenader bland favoriterna.